Vores Møbelsnedkere


Vi holder til i hjertet af Odense. Køkkener og møbler bliver tegnet på vores tegnestue i Godthåbsgade, i omgivelser der i 60’erne husede en lille sennepsfabrik. Vores urbane snedkeri ligger kun 100 m fra tegnestuen i en bindingsværksbygning fra 1911, der gennem årene har huset lige fra stald til værksted. At tegnestue og snedkeri ligger tæt op ad hinanden både fysisk og mentalt er vigtigt, da vi designer og bygger tingene fra bunden hver gang. Samtidig giver det os muligheden for, at tage vores kunder og samarbejdspartnere fra tegnestuen til snedkeriet, hvor man udover at få en fornemmelse for snedkerhåndværket, på stedet kan afprøve nye teknikker og materialer og derved forkorte en ellers omstændig proces væsentligt. Vi laver sjældent to ens projekter, vi møder jo aldrig to ens personer eller ser to fuldstændig ens huse.

Daniel

Daniel er vores ”workshop manager”, han kommer fra New Zealand og deraf den engelske titel.
Selvom Daniel er fra 1989, har han allerede arbejdet i 10 år med snedkerkøkkener og custom made inventar. Daniel er ham, der dagligt laver prototyper og mock-ups på nye produkter. Han forstår at kombinere gamle snedkerteknikker med fordelene ved nye hjælpemidler som eksempelvis CNC-maskinen. Daniel er manden med det store overblik og ham der koordinerer projekterne på vores snedkeri.
I sin fritid står Daniel på skateboard, hvilket gør, at man rundt omkring på snedkeriet kan finde prototyper på diverse boards.

Kresten

Kresten er snedkeriets yngste, højeste og stærkeste mand. Det er ofte ham, du vil møde, når dit køkken skal monteres. Han er altid glad, god til at løfte, vatre op og stille lige.
Kresten kommer fra Nordtyskland, og alle de gode ting der er at sige om Tyskland, kan man også sige om Kresten. Han er effektiv, flittig, grundig og løsningsorienteret.
Når vi holder fri og solen skinner, finder man Kresten på basketball-banen, hvor han bruger timer på at få ram på kurven.

Thomas

Thomas er involveret i alle snedkeriets forskellige projekter.
Han er skarp, flittig og har et øje for kvalitet og detaljer.
Thomas repræsenterer det sjællandske og vi beundrer ham meget for, hverken at eje et TV eller internet.
Han har som den eneste på snedkeriet et øre for musik, og spiller bass og cello i sin fritid - samtidig er han passioneret kaffedrikker.

r

r