fronter i massiv bambus

Bambuskøkken i sorte kasser

Huset her er en gammel landarbejderbolig, og da pladsen var trang, valgte familien at få lavet en tilbygning der bryder med den gammeldags stil med højt til loftet, masser af glas og lys.

Køkkenet ligger i den gamle og lavloftede del af huset. Den høje disk er placeret hvor den gamle ydremur tidligere stod, og afgrænser rigtigt fint køkkenet og det der nu er spise- og opholdstue.

Selvom disken skærmer for rodet og de ting der bliver arbejdet med i køkkenet lade den lyset frit passere videre ind i rummet.

Materialevalget er som tilbygningen utraditionelt. Gulvet er støbt beton og køkkenet er lavet af stål, bambus og sort linoleum. Højskabsvæggen trækker sig, med sine hvide fronter tilbage og går næsten i ét med bagvæggen. Dog bryder den hyggelige siddeplads ved vinduet forløbet.


Materialer

spisestue
gammeldags spisestue