Snedkerkøkken | design dit eget køkken hos Køkkenskaberne
køkkenskaberne logo
et snedkerkøkken i valnød

Snedkerkøkken — dit personlige køkken

Når du vælger et snedkerkøkken fra Køkkenskaberne, får du det kompromisløse køkken, du faktisk aldrig helt har forestillet dig. For det er det, vi kan: Lytte til, hvad et køkken er for dig. Se mulighederne i dit rum, i lyset, i arkitekturen. Og levere det kræsne snedkerhåndværk, du kommer til at glæde dig over i mange år frem.

Med et snedkerkøkken får du:

Et køkken og et leverum

Hvilken rolle spiller køkkenet i dit hjem? Er det her, I samles også uden for måltiderne? Er det her I arbejder, hygger, snakker — eller bruger mange timer med at kokkerere? Hos Køkkenskaberne designer vi dit snedkerkøkken præcis til det liv, I gerne vil leve i det.

Der findes ikke to personer, der er ens, og derfor bliver køkkenerne også meget forskellige. Snedkerkøkkenet er din mulighed for at skabe et helt unikt rum, du og din familie vil elske at bruge.

en savklinge på væggen
en snedker tager mål

Snedkerkøkkenet læner sig op ad husets arkitektur

I designprocessen ser vi også på husets arkitektur og den tid, det er bygget i. Det giver os mulighed for at give husets materialer og detaljer et nyt liv i dit køkken. Har du for eksempel et hus fra 1920’erne, hvor dørene har en speciel udskæring, kan du måske genfinde udskæringen i en køkkenfront eller en anden detalje. På den måde får du ikke et tidløst køkken, der ligner naboens. Du får et køkken, hvor funktionerne strækker sig helt til kanten af, hvad vi kan i dag — mens udtrykket giver nyt liv til husets arkitektur og historie.

Et håndlavet, funktionelt køkken

Indretningen af et snedkerkøkken handler om at fornemme rummet, lyset og materialerne. At lytte til, hvad du vil med dit nye køkken. Og så handler det om funktionalitet. I et snedkerkøkken kan alt lade sig gøre, og du er ikke bundet af, hvad vi har på hylderne. Hvert eneste element bliver bygget fra bunden præcis til dit køkken. I snedkerkøkkenet kræser vi om hver en detalje, så den både har funktion og finesse.

En reol, der udnytter hver centimeter, en taburet, der lige passer i rummet under bordpladen, en niche til viskestykkerne og køkkenelementer på nøjagtige, individuelle mål.

Køkkenet bliver designet og bygget fra bunden hver gang. På værkstedet forener vi gamle snedkerteknikker med nye hjælpemaskiner. Det betyder, at selvom vi arbejder med moderne teknikker, får du klassiske, gedigne snedkerdetaljer som synlige svalehale-samlinger — og smukke gennemgående åreforløb på de massive skuffefronter.

Et køkken, der ældes med ynde

Når du vælger et snedkerkøkken, vælger du også kvalitet, der er skabt til at blive brugt. Gode naturmaterialer har den store fordel, at de kun bliver smukkere med årene — de får patina, men bevarer kvaliteten i udtrykket år efter år.

svanehale-samling fra en køkkenskuffe i massiv elm