Køkken linoleum | få dit nye køkken i linoleum hos Køkkenskaberne
køkkenskaberne logo

Linoleumskøkken — snedkerkøkken i linoleum

Vil du gerne have et køkken, der møder dig med en blød og varm overflade — så kig efter et køkken i linoleum. Linoleum er samtidig et robust og rengøringsvenligt naturmateriale, du vil elske år efter år.

Med et køkken i linoleum får du:

Dit personlige køkken i linoleum

I det daglige kommer du til at elske linoleum. Det er et utroligt hygiejnisk materiale, der samtidig er naturligt antistatisk. Det har en farvedybde og en stoflighed, der giver dig lyst til at stryge hånden henover og røre ved det. Og det kan du roligt gøre.

Linoleum har nemlig den store fordel, at du ikke kan sætte fedtede fingeraftryk på det. Hvis du har børn — eller bare virkelig bruger dit køkken til at lave mad i — er det ekstra praktisk. For linoleum bevarer sin smukke, matte overflade, også når det bliver brugt.

bordeaux linoleum på skabslåge
linoleum på skuffe i MDF

Et linoleumskøkken er nemt at vedligeholde

Modsat de fleste andre overflader er linoleum både blødt og robust — og nemt at holde. I det daglige kan du bare tørre det af med en fugtig klud, eventuelt med et neutralt rengøringsmiddel.

Når du har fået monteret dit linoleumskøkken, viser vi dig også, hvordan du kan give det lidt ekstra kærlighed — bare med en blød klud og et plejemiddel, der beskytter overfladen mod pletter, ridser og dagligt slid.

Linoleum fra Forbo

Hos Køkkenskaberne bruger vi linoleum fra Forbo. Deres Furniture linoleum er et elegant overflademateriale, blødt og varmt; smukt og levende. Og det holder.

Forbo giver dig også en stor buket farver at vælge imellem. Den klassiske naturlige farveskala supplerer de med nye friske farver og farver, der matcher de aktuelle indretningstendenser.

Linoleum fra Forbo er kendt for en kompromisløs høj kvalitet, der giver det en lang og smuk levetid. Overfladen bevarer sit satinmatte udtryk med en dyb tekstur, som er med til at skabe et karakteristisk og unikt design hjemme hos dig.

et grønt linoleums køkken