Vores snedkere | Køkkenskaberne
køkkenskaberne logo

Thomas

Snedker - værkfører

Thomas er som snedkeriets værkfører involveret i alle forskellige projekter og er den, der koordinerer og har det store overblik. Han er skarp, flittig og har øje for kvalitet og detaljer.

Thomas repræsenterer det sjællandske, og vi beundrer ham meget for hverken at eje et TV eller internet. Thomas har et øre for musik og spiller på oud, et arabisk strengeinstrument, i sin fritid. Derudover er han også passioneret kaffedrikker.

Simon

Snedker - maskinansvarlig

Simon ligner, med sit fuldskæg og skovmandsskjorte, en rigtig snedker, og det er præcis det han er - en dygtig en af slagsen. Simon møder du på snedkeriet, hvor han har ansvaret for hele projekter og er samtidig den, der står for at alle maskiner fungerer.

I sin fritid tilbringer han i Odenses pladebutikker, hvor der bliver ledt efter obskure musikalske universer med kulsort kaffe i hånden.

Kenneth

Tømrer - montør

Det vil typisk være ham der kommer og sætter dit nye køkken op.

Kenneth er ikke kun flittig på sit arbejde, men bruger også meget af sin fritid på at sætte sit eget hus i stand og hjælpe familie og venner. Kenneth er snedkeriets glade fynbo, som møder med et smil på læberne hver morgen.

Natalia

Snedkerlærling

Natalia er vores fodboldpige fra Falster. Hun er flyttet til Svendborg for at udleve snedkerdrømmen. På trods af, hun stadig er i sin læretid, har hun allerede haft ansvar for egne køkkenprojekter, som hun har klaret til perfektion.

Den passionerede snedker har ofte lange dage i værkstedet, eftersom adskillige eftermiddage går med at øve nye teknikker og lave smukke gaver i træ til familien.

Malene

Designer - medejer

Malene har siden virksomhedens begyndelse været kreativ ansvarlig. Hun er i dialog med kunden under hele processen og har gennem tiden designet uanede mængder af unikke og smukke snedkerløsninger. Hvert møbel med udgangspunkt i det enkelte hus og den enkelte kunde. Ingen projekter har derfor været ens.

I dagligdagen tager Malene sig af produktudviklingen og har øje for de nyeste tendenser inden for formgivning, materialer og teknologi, hvilket løbende bliver anvendt til nye designs.

Martin

Daglig leder - medejer

Martin har istandsat adskillige huse og bygget mere end 100 køkkener.

I dag er han ansvarlig for den daglige ledelse, indkøb og projektsalg. Det er også Martin, der har kontakten til vores erhvervskunder, mellemhandlere og leverandører. Martin fungerer også som byggeleder på de projekter, hvor vi har ansvaret for byggestyringen. Du vil støde på ham under gennemgang og aftale af hvidevarer, ved opmåling samt ved byggemøder angående el- og vandinstallationer. Han er ligeledes den, der besvarer mere tekniske spørgsmål, enten fra dig eller dine håndværkere.