køkkenskaberne logo

Daniel

Daniel er vores ”workshop manager”, han kommer fra New Zealand og deraf den engelske titel.
Selvom Daniel er fra 1989, har han allerede arbejdet i 10 år med snedkerkøkkener og custom made inventar. Daniel er ham, der dagligt laver prototyper og mock-ups på nye produkter. Han forstår at kombinere gamle snedkerteknikker med fordelene ved nye hjælpemidler som eksempelvis CNC-maskinen. Daniel er manden med det store overblik og ham der koordinerer projekterne på vores snedkeri.
I sin fritid står Daniel på skateboard, hvilket gør, at man rundt omkring på snedkeriet kan finde prototyper på diverse boards.

Aya

Aya er snedkeriets stærke kvinde. Hun er passioneret og flittig omkring møbelhåndværk. På snedkeriet møder du primært Aya, hvis du skal have lavet et badeværelsesmøbel. I sin fritid forbereder Aya sig til at skulle deltage i konkurrencerne SkillsDenmark og EuroSkills. ”DM i Skills skal eksponere erhvervsuddannelserne på en positiv måde ved at vise de dygtigste eud-elever, der gennem konkurrencer yder deres bedste.” Derudover laver Aya jævnligt hjemmelavede saft, både af hyldeblomst og syrener, som vi alle nyder godt af her på snedkeriet.

Thomas

Thomas er involveret i alle snedkeriets forskellige projekter.
Han er skarp, flittig og har et øje for kvalitet og detaljer.
Thomas repræsenterer det sjællandske og vi beundrer ham meget for, hverken at eje et TV eller internet.
Han har som den eneste på snedkeriet et øre for musik, og spiller bass og cello i sin fritid - samtidig er han passioneret kaffedrikker.

Kenneth

Kenneth er vores tømrer og montør. Det vil typisk være ham der kommer og sætter dit nye køkken op.

Kenneth er ikke kun flittig på sit arbejde, men bruger også meget af sin fritid på at sætte sit eget hus i stand og hjælpe familie og venner. Kenneth er snedkeriets glade fynbo, som møder med et smil på læberne hver morgen.

Simon

Simon ligner, med sit fuldskæg og skovmandskjorte, en rigtig snedker, og det er præcis det han er - en dygtig en af slagsen. Simon møder du på snedkeriet, hvor han har ansvaret for hele projekter.

I sin fritid tilbringer han i Odenses pladebutikker, hvor der bliver ledt efter obskure musikalske universer med kulsort kaffe i hånden.