køkkenskaberne logo

Thomas

Snedker - værkfører

Thomas er som snedkeriets værkfører involveret i alle forskellige projekter og er den, der koordinerer og har det store overblik. Han er skarp, flittig og har øje for kvalitet og detaljer.

Thomas repræsenterer det sjællandske, og vi beundrer ham meget for hverken at eje et TV eller internet. Thomas har et øre for musik og spiller på oud, et arabisk strengeinstrument, i sin fritid. Derudover er han også passioneret kaffedrikker.

Simon

Snedker - maskinansvarlig

Simon ligner, med sit fuldskæg og skovmandsskjorte, en rigtig snedker, og det er præcis det han er - en dygtig en af slagsen. Simon møder du på snedkeriet, hvor han har ansvaret for hele projekter og er samtidig den, der står for at alle maskiner fungerer.

I sin fritid tilbringer han i Odenses pladebutikker, hvor der bliver ledt efter obskure musikalske universer med kulsort kaffe i hånden.

Kenneth

Tømrer - montør

Det vil typisk være ham der kommer og sætter dit nye køkken op.

Kenneth er ikke kun flittig på sit arbejde, men bruger også meget af sin fritid på at sætte sit eget hus i stand og hjælpe familie og venner. Kenneth er snedkeriets glade fynbo, som møder med et smil på læberne hver morgen.

Aya

Snedker - SkabRum

Vores snedker Aya er passioneret og flittig omkring møbelhåndværk. Da hun var under uddannelse, deltog hun i SkillsDenmark konkurrencen og kvalificerede sig endda til EuroSkills. “DM i Skills skal eksponere erhvervsuddannelserne på en positiv måde ved at vise de dygtigste eud-elever, der gennem konkurrencer yder deres bedste.” Bestiller du et badeværelsesmøbel på www.skabrum.dk , er det Aya, der laver dit møbel.

Den dygtige håndværker har altid gang i kreative projekter i sin fritid, fra snedkerier til strik. Derudover laver Aya jævnligt hjemmelavede saft, både af hyldeblomst og syrener, som vi alle nyder godt af her på snedkeriet.

Jens

Snedker - småmøbler

Jens er den senest faglærte snedker i flokken, som med sit smukke og unikke svendemøbel udmærkede sig til en bronzemedalje. På snedkeriet har han ansvaret for enkeltstående møbler som badeværelsesmøbler og vitrineskabe. Han er værkstedets muskelmand og derfor uundværlig, når der bliver leveret diverse plader og tunge materialer.

Ved siden af snedkeriet får han nemt tiden til at gå i samvær med sine 2 små børn, og han har gennem tiden tilegnet sig stor viden indenfor specialøl ved besøg på mikrobryggerier rundt omkring i verdenen.

Natalia

Snedkerlærling

Natalia er vores fodboldpige fra Falster. Hun er flyttet til Svendborg for at udleve snedkerdrømmen. På trods af, hun stadig er i sin læretid, har hun allerede haft ansvar for egne køkkenprojekter, som hun har klaret til perfektion.

Den passionerede snedker har ofte lange dage i værkstedet, eftersom adskillige eftermiddage går med at øve nye teknikker og lave smukke gaver i træ til familien.

Mads

Snedkerlærling

Mads, vores nyeste lærling, er for nyligt flyttet til Fyn efter at have boet flere år i Århus, hvor han har arbejdet som vicevært i boligforeninger og skoler. Mads har med sin sans for finish ansvar for at lægge sidste hånd på møblernes detaljer gennem pudsning og oliering.

I sin fritid mødes han jævnligt med sit band, som han fra tid til anden tager på spillejobs med som bassist. Mads værdsætter at være fysisk aktiv og bruger derfor også gerne tid på styrketræning.