køkkenskaberne logo

Thomas

Snedker - værkfører

Thomas er som snedkeriets værkfører involveret i alle forskellige projekter og er den, der koordinerer og har det store overblik. Han er skarp, flittig og har øje for kvalitet og detaljer.

Thomas repræsenterer det sjællandske, og vi beundrer ham meget for hverken at eje et TV eller internet. Thomas har et øre for musik og spiller på oud, et arabisk strengeinstrument, i sin fritid. Derudover er han også passioneret kaffedrikker.

Simon

Snedker - maskinansvarlig

Simon ligner, med sit fuldskæg og skovmandsskjorte, en rigtig snedker, og det er præcis det han er - en dygtig en af slagsen. Simon møder du på snedkeriet, hvor han har ansvaret for hele projekter og er samtidig den, der står for at alle maskiner fungerer.

I sin fritid tilbringer han i Odenses pladebutikker, hvor der bliver ledt efter obskure musikalske universer med kulsort kaffe i hånden.

Kenneth

Tømrer - montør

Det vil typisk være ham der kommer og sætter dit nye køkken op.

Kenneth er ikke kun flittig på sit arbejde, men bruger også meget af sin fritid på at sætte sit eget hus i stand og hjælpe familie og venner. Kenneth er snedkeriets glade fynbo, som møder med et smil på læberne hver morgen.

Natalia

Snedkerlærling

Natalia er vores fodboldpige fra Falster. Hun er flyttet til Svendborg for at udleve snedkerdrømmen. På trods af, hun stadig er i sin læretid, har hun allerede haft ansvar for egne køkkenprojekter, som hun har klaret til perfektion.

Den passionerede snedker har ofte lange dage i værkstedet, eftersom adskillige eftermiddage går med at øve nye teknikker og lave smukke gaver i træ til familien.