Fortrolighedspolitik | Køkkenskaberne
køkkenskaberne logo

Persondata/Fortrolighed

For at du kan indgå aftale med Køkkenskaberne, har vi brug for oplysninger om dig i form af navn, telefonnummer, e-mailadresse.


Hvordan Køkkenskaber indsamler oplysninger

Køkkenskaberne indsamler oplysninger om dig og dine besøg på www.køkkenskaberne dk via såkaldte cookies. Se nedenfor.


Hvorfor Køkkenskaberne indsamler oplysninger

Når du videregiver dine personlige oplysninger til Køkkenskaberne, bekræfter du samtidig, at Køkkenskaberne kan anvende den indsamlede information til at opfylde Køkkenskabernes forpligtelser over for dig og tilbyde dig den service, du forventer. Det drejer sig eksempelvis om varer, du har bestilt, om meddelelse om leveringsstatus via e-mail, og om at sende dig information om tilbud i forbindelse med markedsføring og lignende. Køkkenskaberne kan også få brug for oplysningerne til at komme i kontakt med dig, hvis der opstår problemer, når vi skal levere dine varer.


Hvordan Køkkenskaberne beskytter dine oplysninger

Køkkenskaberne er dataansvarlig i forhold til dine personlige oplysninger. Køkkenskaberne har iværksat en række tekniske og organisatoriske forholdsregler, der beskytter dine oplysninger mod eksempelvis tab, manipulation og uberettiget adgang. Personoplysningerne registreres og opbevares i højst fem år, hvorefter oplysningerne slettes.


Når der indsamles personoplysninger via Køkkenskabernes website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger, som du har afgivet, videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.


Cookies