køkkenskaberne logo

Om Køkkenskaberne

I 2006 etablerede Malene og Martin Køkkenskaberne. Martin står for indkøb og Malene er designer. På snedkeriet står en håndfuld dygtige møbelsnedkere for byggeprocessen.

Køkkener og møbler bliver tegnet på vores tegnestue i Godthåbsgade, og bygget på vores snedkeri som befinder sig tæt på tegnestuen på Allégade. I tegnestuen og i vores udstillinger ved snedkeriet kan du se et udpluk af de møbler vi har skabt. Møblerne viser de forskellige grundprincipper og materialer. De er ment som inspiration.

Snedkeriet

Vi holder til i hjertet af Odense. Køkkener og møbler bliver tegnet på vores tegnestue i Godthåbsgade, i omgivelser der i 60’erne husede en lille sennepsfabrik. Vores urbane snedkeri ligger kun 100 m fra tegnestuen i en bindingsværksbygning fra 1911, der gennem årene har huset lige fra stald til værksted.

At tegnestue og snedkeri ligger tæt op ad hinanden både fysisk og mentalt er vigtigt, da vi designer og bygger tingene fra bunden hver gang. Samtidig giver det os muligheden for, at tage vores kunder og samarbejdspartnere fra tegnestuen til snedkeriet, hvor man udover at få en fornemmelse for snedkerhåndværket, på stedet kan afprøve nye teknikker og materialer og derved forkorte en ellers omstændig proces væsentligt.

Vi laver sjældent to ens projekter, vi møder jo aldrig to ens personer eller ser to fuldstændig ens huse.

Mød vores snedkere i snedkeriet