Nyfortolkning af klassisk køkken | Køkkenskaberne
køkkenskaberne logo
Minimalistisk køkken

Nyfortolkning af klassisk køkken

Designet tillader, at køkkenet skabes efter hvad det skal indeholde, frem for et stringent forløb der skal overholdes.


Materialer

Vi har her skabt et køkken, der trækker tråde både tilbage og frem i tiden. Designet leder tankerne tilbage i tiden, til det mere nostalgiske fyldingskøkken og 50’ernes rammekøkken. Det er her tilladt at blande størrelserne på fronterne, vende grebene og i det hele taget skabe køkkenet og størrelserne på skufferne efter hvad de skal indeholde.

Derfor er dette køkkendesign genialt til små køkkenrum. Det meget nutidige ved dette køkken er materialet, sort indfarvet MDF, som både det synlige korpus og fronter er lavet af. MDF er et formstabilt træprodukt, fremstillet af løvtræ eller nåletræ, som findeles til træfibre og opblandes med voks og lim. Senere presses massen under høj temperatur og tryk for at forme plader. Da produktet er formstabilt og gennemfarvet, vil det ikke kunne få afslag som eks.vis en malet eller fineret overflade. Indfarvet MDF fås i mange forskellige farver og giver et mindre nostalgisk og mere ”råt” udtryk til køkkenet.

De øvrige materialer er stål og messing kombineret - inspireret af den gamle franske gryde som ses på et af billederne. De indvendige skuffer er i massiv eg. Vitrineskabe og emhættekassen er malet grå i høj glans.

emhætte køkken
messing køkken
minimalistisk køkkenskuffe
sort højskab med messing
simpelt ovenskab
træk ud skab
bestikskuffe
koekken vitrineskabe