Mørkeblåt rammekøkken med messinggreb | Køkkenskaberne
køkkenskaberne logo
mørkeblåt rammekøkken

Mørkeblåt rammekøkken med messinggreb

Kendetegn: Opgradering af køkken, rammekøkken, overfalsede fronter, 50-er køkken, messing, egetræsbordplade

I 2011 tegnede vi en ombygning og skabte et køkken, for familien her.

Allerede dengang blev køkkenet udvidet til dobbelt størrelse ved at inddrage en gang, et lille toilet og åbne op til spisestuen med en stor dobbelt glasdør.

I de år der gået, er børnene blevet større og det samme er deres interesse for at lave mad. Samlingen af køkkenmaskiner, keramik og service er heller ikke blevet mindre, og da alt mad i denne famile bliver lavet helt fra bunden, er diverse skuffer i køkkenet optaget af mel og maskiner, gryn og gryder. Løsningen blev at udvide køkkenet ind i spisestuen med et stort vitrineskab bygget rundt om et vindue. Her har servicen fået plads i glasskabene, hvor de mere praktiske ting er skjult bag de lukkede låger nederst i skabet.

De lave moduler i køkkenet har fået nye overfalsede fronter med messing greb, på samme måde som vitrinen. Det hele er malet i en dyb mørkeblå farve. På den, måde har vi skabt væsentligt mere plads og en sammenhæng mellem vitrine og køkken, der gør, at man får en fornemmelse af, at spisebordet står midt i køkkenet, i stedet for i sit eget rum.

Materialer

rammekøkken i 50'er stil
udvidet køkken med mørkeblå farve og messing greb
blåt vitrineskab i spisestuen
radiatorskjuler indbygget i vitrineskab
stort vitrineskab
rammekøkken i blåt