Køkken der skaber æstetisk sammenhæng med arkitekturen | Køkkenskaberne
køkkenskaberne logo
Køkken og spisestue i ét

Køkken der skaber æstetisk sammenhæng med arkitekturen

Kendetegn: Fremstår som et samlet møbel i samklang med husets øvrige materialer. Eg, lodret finér, Meganite og keramik og påsatte bøjlegreb i messing. Et gennemført snedkerkøkken.

Dette køkken møder du i en nyfortolkning af en 4-længet gård.

Stort set alle ydervægge i det nybyggede hus består af vinduer, så lyset kan vandre frit gennem rummene. Køkkenet og det øvrige faste inventar er til dels det, der giver ruminddelingen.

Al inventaret har vi skabt med en gylden egeoverflade, der giver varme og kontrast til husets de vandskurede vægge og lyse grå-grønne skifergulve

Køkken-højskabsvæggen, der skjuler en skydedør, indeholder 2 ovne, 2 køleskabe og et fryseskab + div. skabe, skuffer og opbevaring til kolonial. Over kogepladen er placeret en hylde med ophæng til kroge og indbygget LED. Ligeledes er der fræset LED ind i dækpladen under skabene over kogenichen.

Kogeplade og backsplash i kogenichen er i det keramiske materiale Dekton, der er modstandsdygtigt overfor pletter og ridser. Derudover er det varmeresistent, hvilket vil sige, at varme gryder kan placeres direkte på pladen.


Materialer

Køkken-øen indeholder, udover rigtigt mange skuffer, 2 skuffeopvaskemaskiner og et vaskeskab, der er gennemgående, så der er plads til og mulighed for, at servicere en Quooker CUBE fra bagsiden af øen.

Bordplade og vask er lavet i Meganite. Et materiale der kommer i mange forskellige farver. Her er den valgt i en lys grå der spiller godt sammen med de vandskurede vægge og de lys grå-grønne skifer fliser.

Køkkenøen har en siddeplads for enden. Den svævende bordplade understøttes af 22 mm eg, der går igen i indramningen af køkkenets fronter på både ø og bagvæg.

De påsatte finerede fronter er lodret finerede i den retning, træerne vokser, og åretegningen er gennemført fra front til front. Dette vil sige, at hver front er skabt og fineret præcis til dette køkken. Når vi laver finerede fronter, bruger vi planskåret finér, som har en tydelig og smuk åretegning 

Generelt er de indbyggede og specialdesignede elementer i træ den røde tråd, der skaber en god sammenhæng og masser af både varme, eksklusivitet og personlighed til de lyse rum.

Snedkerkøkken ø i eg
køkken niche med bøjle
Køkken højskab i eg finer
Snedkerkøkken i eg