Grønt er godt… et køkken i grøn linoleum | Køkkenskaberne
køkkenskaberne logo
Køkken i grønt linoleum

Grønt er godt…

— Køkkenet i mørk-grøn linoleum er udelukkende skabt af naturmaterialer. 

Vi vil gerne have naturen ind i vores boliger. Det er ikke kun i vindueskarmene, vi ser naturen flytte ind. Det gælder også de materialer, vi vælger til vores boliger, at vi tænker i bæredygtige løsninger.

Linoleum er et naturprodukt med en farvedybde og en stoflighed der gør, man får lyst til at røre ved materialet. Hvilket man roligt kan gøre. Linoleum er et taknemmeligt materiale i et køkken: let at rengøre og stort set umuligt at ødelægge, da det ikke kan få afslag eller ridser.

Vores begejstring for naturen kommer også til udtryk i måden, vi anvender farver på. Det må dog helst ikke blive for langhåret og Thylejr - agtigt.

Derfor skal udtrykket stadig være eksklusivt.  Der er noget dejligt enkelt og elegant, britisk og klassisk over kombinationen af linoleum i "old racing green", de brunerede messing greb og egetræsbordpladen.

Køkkenet her er placeret i et stort rum der både er gennemgangsrum til 1.sal, kælder og stue. Da rummet også skal fungere som spisestue har vi placeret køkkenet på en langside, hvilket harmonerer fint med de gennemgående linjer og at alle fronter, sokkel og emhættekasse er holdt i samme materiale.


Materialer

koekkenskuffe med grøn linoleum
koekkenvask i linoleum
bruneret messing køkken
trappe i køkken
egetræs bordplade og linoleum
ovn og linoleum
højskab i linoleum
egetræsbordplade