Det smukkeste bryggers, der ”skjuler teknik-rummet” | Køkkenskaberne
køkkenskaberne logo
bryggers og vaskesøjle i eg og linoleum

Det smukkeste bryggers, der ”skjuler teknik-rummet”

Kendetegn: Teknikrumsafskærmning, alternativ til skydedøre, linoleum og nanolaminat, Eg, lodret finér og påsatte bøjlegreb i messing.

Vi laver adskillige bryggerser, men det er ikke ofte, at vi viser dem her på siden, og derfor har vi ikke et punkt, der hedder ”bryggers.” Dette bryggers er dog så smukt, at det har fået en plads.

Vaskemøblet, der indeholder div. skuffer, har ikke låger for tumbler og vaskemaskiner, da disse skal være lige til at gå til. Af materialer har vi brugt det meget praktiske nanolaminat på bordpladen og linoleum på fronterne. Den praktiske indgangsvinkel har ikke gjort, at der er sparret på de lækre snedkerdetaljer. De indvendige skuffer er i massiv eg og hjørnerne er samlet på smig.

Den store egetræs-højskabsvæg, skjuler al teknik til huset og indeholder desuden hylder og mange meter tørresnor, så varmen fra teknikken bliver udnyttet.

Højskabsvæggen er bygget op på en forramme af eg, hvilket betyder, at der ikke er et korpus. En god substitut til skydelåger, der sjældent bliver pæne grundet behovet for afstivning og alurammer, for at fronterne ikke slår sig.

De påsatte finerede fronter er lodret finerede i den retning, som træerne vokser, og åretegningen er gennemført fra front til front. Dette vil sige, at hver front er skabt og fineret præcis til dette rum. Når vi laver finerede fronter, bruger vi planskåret finér, som har en tydelig og smuk åretegning 

Det er måske lidt utraditionelt at bruge egetræ i et i bryggers. Det er dog den samme træsort der er brugt igennem hele huset, hvilket skaber en helhed og enkelhed, der sætter træet i fokus. Træet skaber en god kontrast til det hårde og kolde skifergulv, og sammen bidrager de med en masse stoflighed, der gør bryggerset rart at være i.

Generelt er de indbyggede og specialdesignede elementer i træ den røde tråd, der skaber en god sammenhæng og masser af både varme, eksklusivitet og personlighed til de lyse rum.


Materialer

bryggers vaskesøjle i linoleum
bryggers højskab i eg
bryggers højskab der skjuler teknikrum
bryggers højskab med messinggreb