køkkenskaberne logo
indretning i ældre villa med panromavinduer

60’er-tilbygning med køkken og panoramaudsigt

Kendetegn: 60’er-tilbygning, stort panorama-vindue, siddeniche, køkken i massiv eg og Quartzite, Ø-landsfliser og sildebensparket.

Køkkenet her møder du i en 60’er-tilbygning til en ældre villa. Tilbygningen bestod oprindeligt af 2 rum; en stue, der vendte mod haven og et køkken, der vendte mod vejen. Køkkenet fungerede også som entré, - eller nærmere, det fungerede ikke at gå direkte ind i køkkenet udefra, da der meget hurtigt lå sko, jakker og tasker på køkkengulv og bordplader. Blandt andet derfor var det nødvendigt at ændre på ruminddelingen.

 

Huset ligger på en skrånende grund, hvor der fra tilbygningen er en meget smuk udsigt over den store have og åen der løber i bunden af haven. Vi befinder os, trods de landlige omgivelser, midt i en større by, og på en god dag kan man se zebraerne græsse på den modsatte side af åen, da det er her byens zoologiske have holder til.

Den smukke udsigt havde husets beboere, inden ombygningen, ikke så megen glæde af, da de, som så mange andre travle familie, bruger meget lidt tid i en sofa sammenlignet med den tid de bruger i køkkenet og ved spisebordet.

Resultatet blev at den væg, der tidligere opdelte køkken og stue, nu er rykket frem mod hoveddøren og danner ramme om en entré med indbyggede skabe, der sammen med den massive bænk sørger for opbevaring til familiens overtøj og sko.

Det resterende rum er blevet til køkken, spisestue, klaverstue og bibliotek, alt sammen med den smukkeste udsigt, der kan opleves gennem det nye store vinduesparti.

sofa
radiatorskjuler
entre i eg
siddeniche i panorama vindue
køkken ø i linoleum og eg
klaver