Badmøbel under bruseren | Køkkenskaberne
køkkenskaberne logo

Badmøbel under bruseren.

…eller i det fri?

Vi tænker, det er de færreste der vil hænge et vaskemøbel op ved siden af deres udebruser, men overdrivelse fremmer forståelsen. Dette møbel kan modstå vind, vejr og ikke mindst vand. I små badeværelser kan det være svært at få plads til både badmøbel og glasvægge der afskærmer til bruser. Har man kun et forhæng som bruseafskærmning, kan der hurtigt slippe vand ud og ramme badmøblet. Her er det vigtigt med et møbel der kan tåle vand og det kan dette møbel, der er lavet udelukkende af corian.

Corian er et materiale fremstillet af en blanding af naturmineraler og akryl, som danner stive plader, der er ideelle til bordplader. Bordplade og vask kan, som her, udformes i ét uden synlige samlinger, hvilket ud over de praktiske fordele også har et glat, rent og strømlinjet udseende. Corian er allergivenligt og ugiftigt, og fås i mange flotte farver

Grebene er en sammesætningen af horn og messing. De er produceret i Skandinavien og giver møblet det sidste finish. Det skal dog siges, at grebene er ikke så modstandsdygtige mod de naturelementerne, som møblet er.


Materialer

udendørs bad
friluftsbad og messing
vask i corian i det fri
udendørs bruser