Bad med valnød, messing og Ølandsfliser | Køkkenskaberne
køkkenskaberne logo
bad i valnød
Indbygget skab i valnød

Bad med valnød, messing og Ølandsfliser

Badeværelset her er med mange skæve vinkler, nicher og skrå lofter, derfor er badet holdt enkelt, i få eksklusive materialer.

Vi har lavet en indbygget væg, der indeholder indbygningscisterne, hvor pladsen over er udnyttet til en reol i valnød. Til højre for reolen er indbygget et skab med hvid front hvilket får det til at gå i ét med væggen. Skabet er 200 cm højt og 50 cm bredt, så på trods af dybden på kun 20 cm, kan det indeholde alt det man har brug for på et badeværelse, uden at man mister overblikket.

I forlængelse af væggen og det indbyggede skab kommer en niche, hvor håndklædetørreren er placeret.

Reolen ved badekaret er ligeledes i valnød og lavet i en dybde der passer perfekt til håndklæder.

Vaskemøblet er lavet i valnød, med skuffer i massiv valnød der har en meget smuk årestruktur. De to vaske i Meganite har et stramt kvadratisk udtryk, men bundens hjulspors-form gør at der er et godt fald så skidt og vand ikke lægger sig i hjørneren. Grebene er i messing og horn der komplimenterer den mørke valnød.

Øland er en svensk kalksten der brydes på øen Øland som ligger ved Sveriges østkyst. Øland består af meget finkornet kalksten, lerslam og fragmenter af fossiler. Øland kalksten har man brugt gennem mange generationer her i Norden. Du finder den blandt andet på slotte og i kirker, hvilket gør den til et klassisk valg, uden det bliver for kedeligt. Farverne varierer i brun, rød og grålige nuancer og passer utroligt godt til valnød.


Materialer

Bruseniche i messing
Badværelse med badekar
vask i meganite
Væghængt toilet og messing
Badværelse i ølandsfliser og valnød
Badmøbel i messing og horn