Vores Møbelsnedkere


Vi holder til i hjertet af Odense. Køkkener og møbler bliver tegnet på vores tegnestue i Godthåbsgade, i omgivelser der i 60’erne husede en lille sennepsfabrik. Vores urbane snedkeri ligger kun 100 m fra tegnestuen i en bindingsværksbygning fra 1911, der gennem årene har huset lige fra stald til værksted. At tegnestue og snedkeri ligger tæt op ad hinanden både fysisk og mentalt er vigtigt, da vi designer og bygger tingene fra bunden hver gang. Samtidig giver det os muligheden for, at tage vores kunder og samarbejdspartnere fra tegnestuen til snedkeriet, hvor man udover at få en fornemmelse for snedkerhåndværket, på stedet kan afprøve nye teknikker og materialer og derved forkorte en ellers omstændig proces væsentligt. Vi laver sjældent to ens projekter, vi møder jo aldrig to ens personer eller ser to fuldstændig ens huse.

Daniel

Daniel er vores ”workshop manager”, han kommer fra New Zealand og deraf den engelske titel.
Selvom Daniel er fra 1989, har han allerede arbejdet i 10 år med snedkerkøkkener og custom made inventar. Daniel er ham, der dagligt laver prototyper og mock-ups på nye produkter. Han forstår at kombinere gamle snedkerteknikker med fordelene ved nye hjælpemidler som eksempelvis CNC-maskinen. Daniel er manden med det store overblik og ham der koordinerer projekterne på vores snedkeri.
I sin fritid står Daniel på skateboard, hvilket gør, at man rundt omkring på snedkeriet kan finde prototyper på diverse boards.

Kresten

Kresten er snedkeriets yngste, højeste og stærkeste mand. Det er ofte ham, du vil møde, når dit køkken skal monteres. Han er altid glad, god til at løfte, vatre op og stille lige.
Kresten kommer fra Nordtyskland, og alle de gode ting der er at sige om Tyskland, kan man også sige om Kresten. Han er effektiv, flittig, grundig og løsningsorienteret.
Når vi holder fri og solen skinner, finder man Kresten på basketball-banen, hvor han bruger timer på at få ram på kurven.

Bjarke

Bjarke er snedkeren, som ofte skaber garderober og badmoduler, men er også en del af de store køkkenprojekter. Han er en ihærdig, dygtig og begejstret maskinsnedker.
Han tilbringer meget af sin fritid på snedkeriet, hvor han arbejder på sine egne projekter til sig selv eller til vennerne. Når den fødte sønderjyde ikke er på snedkeriet, finder man ham i fitnesscentret til cross-fit og er derudover fortaler for mandeyoga.

Han giver Kresten kamp til stregen om at være snedkeriets stærkeste.

Thomas

Thomas er involveret i alle snedkeriets forskellige projekter.
Han er skarp, flittig og har et øje for kvalitet og detaljer.
Thomas repræsenterer det sjællandske og vi beundrer ham meget for, hverken at eje et TV eller internet.
Han har som den eneste på snedkeriet et øre for musik, og spiller bass og cello i sin fritid - samtidig er han passioneret kaffedrikker.

Christian

Christian finder man for det meste på snedkeriet, hvor han er manden bag produktion og CNC-maskinen.
Christian har en udpræget sans for, at tænke et projekt igennem fra start til slut, og det er typisk ham, der bliver sat på de mere specielle og skæve opgaver.

I sin fritid er Christian kitesurfer og jæger. Det sidste kan virke lidt besynderligt, da han er vegetar med stort V. Men skal du have lavet en opsatsplade til et gevir, er Christian manden at gå til.